Langkah 1:

Depositkan wang sebanyak RM10 sahaja ke salah satu akaun bank berikut menggunakan perbankan internet* / deposit bank atau ATM Transfer.

Akaun: Nombor: Nama:
162508080271 Muhammad Aqif bin Azizan
14120029426528 Muhammad Aqif bin Azizan

* Anda digalakkan membuat pembayaran melalui perbankan internet (Maybank2u / CIMB Clicks). Masukkan emel aqifazizan@gmail.com dalam ruangan e-mail penerima bayaran.

Langkah 2:

Sila isikan maklumat-maklumat penting berikut dengan lengkap, dan lampirkan bukti pembayaran pada borang di bawah untuk mempercepatkan proses pembelian.

Borang Pengesahan Pembayaran

Sila isikan borang dibawah lengkap dengan data yang benar dan sah sahaja. Sebarang maklumat palsu adalah dilarang sama sekali. IP anda akan direkod untuk tujuan keselamatan.

* Memandakan ruangan WAJIB diisi.

* NAMA PENUH :
* E-MEL :
* NO. TELEFON :

* BANK :

* BUKTI PEMBAYARAN :
Sila copy (atau salin) bukti transaksi bayaran anda seperti tarikh, masa, jumlah dan no transaksi (jika ada) ke bahagian ini.


AMARAN: Jangan SPAM borang ini atau membuat PESANAN PALSU. Perbuatan anda merupakan JENAYAH SIBER. Anda boleh didakwa di bawah Akta Jenayah Komputer 1997 dan Akta Komunikasi & Multimedia 1998. Setiap pergerakan dan aktiviti anda direkodkan.

Langkah 3:

Tunggu emel dariapada kami. Penghantaran ebook akan dibuat dalam masa 24 hingga 48 jam. Ia akan dihantar ke emel pembelian.